Lang Zullen We Lezen!

LangZullenWeLezen is het boekenplatform van VRT, in samenwerking met Boek.be. Het wil iedereen goesting geven om meer - of weer - te gaan lezen.

Neus rond in de boekenkast van andere boekenwurmen, vrienden, familie, buren, collega’s,… en ontdek wat zij van hun gelezen boeken vinden en welke boeken ze plannen om te lezen. Maak ook je eigen boekenkast en geef bij elk boek je ongezouten mening en score. En daar blijft het niet bij.

Kijk naar Achterflap waarin Sven Speybrouck elke week speciaal voor LangZullenWeLezen op zoek gaat naar gepassioneerde lezers. Samen delen ze hun liefde voor het boek.

Snuister eens tussen wat de VRT in woord & beeld aan boeken te bieden heeft. Miste je een interview over de laatste klepper van je favoriete auteur? Op langzullenwelezen.be kan je het ongetwijfeld nog eens beluisteren of bekijken. Van Interne Keuken, Touché en De Wereld Vandaag op Radio 1 tot Pompidou op Klara en De Madammen op Radio 2, van De Afspraak en Winteruur op Canvas tot Van Gils & gasten op Eén: we verzamelen het hier allemaal. Het overzicht van de besproken boeken vind je trouwens terug in de online boekenkasten van deze programma’s.

Ontmoet andere boekenliefhebbers en auteurs. Houd daarom onze literaire kalender in de gaten. Daar vind je een selectie van events rond boeken in heel Vlaanderen. We brengen je er trouwens ook op de hoogte van auteurs en boeken die binnenkort zullen opduiken in de VRT-programma’s.

Ontvang boekennieuws door je te abonneren op onze nieuwsbrief, en sta zelf eens in de kijker: we pikken regelmatig een recensie van één van onze boekenvrienden op.

Benieuwd naar alle leestips? Klik vlug door naar www.langzullenwelezen.be

lzwl.jpg