Antwoord

Klik op "Aanmelden bij Mijn Bibliotheek" en klik op de aanmeldpagina de link "Maak een profiel aan" aan.

faq Mijn Bibliotheek - account maken

Volg de stappen van het registratieformulier:

1. Controleer of de juiste bibliotheek is ingevuld, klik 'volgende'.
  2. Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem je lidkaart bij de hand en vul de velden Bibliotheekkaartnummer (nummer onder barcode) en Paswoord (Geboortedatum dd/mm/jjjj) in.
  3. Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kun je een eigen wachtwoord en gebruikersnaam kiezen. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op 'Profiel aanmaken'. Je krijgt ook nog een bevestigingsmail.

Als je een profiel hebt bij Mijn Bibliotheek kun je:

• jouw ontleende materialen online verlengen of gewenste items reserveren
  • thuis de digitale collecties van de bib bekijken: GoPress krantenarchief, Fundels, e-boeken ...
  • een overzicht van je kosten bekijken
  • lidmaatschappen van verschillende bibliotheken of verschillende gezinsleden samen beheren. Aan één profiel kun je zoveel lidkaarten koppelen als je wenst.
  • lijstjes maken en bewaren van je favoriete bibliotheekitems