Livre
Anglais

The killing place

Autre titre Ice cold

Tess Gerritsen (auteur)

The killing place

Autre titre Ice cold

Dans la série:
Genre:
Wanneer haar vriendin verbrand is gevonden in de buurt van een verlaten bergdorpje, gaat een vrouw op onderzoek uit en ontdekt een afgrijselijk geheim.
Titre
The killing place
Autre titre
Ice cold
Auteur
Tess Gerritsen
Langue
Anglais
Éditeur
London: Bantam, 2010
322 p.
ISBN
9780593063231 (paperback)

Commentaires

Maura Isles is in Wyoming voor een conferentie. Ze ontmoet een oude vriend en besluit om met hem, zijn dochter en een bevriend echtpaar op een skitrip te gaan. Ze stranden halverwege echter hopeloos op een dicht besneeuwde weg. Als de nacht valt, zoeken de vrienden onderdak in het verlaten bergdorpje Kingdom Come. Er is iets raars aan de hand in dit plaatsje, want de mensen lijken allemaal halsoverkop te zijn vertrokken. Schoenafdrukken in de sneeuw verraden echter toch nog iemands aanwezigheid in het spookdorpje. Dagen later ontvangt Jane Rizzoli het nieuws dat het zwaar verbrande lichaam van haar goede vriendin Maura is gevonden. Jane gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt een groot geheim dat diep begraven ligt onder de sneeuw in Kingdom Come. Een goed geschreven en spannend verhaal dat je stevig in zijn greep houdt. Met name het begin is ontzettend meeslepend en je voelt de spanning werkelijk in je keel gieren. Dit is alweer het achtste deel in de Rizolli en Isles reeks. Het boe…Lire la suite

À propos de Tess Gerritsen

CC BY-SA 3.0 - Image by

Tess Gerritsen, née le 12 juin 1953 à San Diego en Californie, est un écrivain américain de suspenses romantiques et de thrillers médicaux. Publiée dans une vingtaine de pays, elle est l'auteur d'une série de best-sellers classés sur la liste du New York Times.

Biographie

Élevée à San Diego (Californie), Tess Gerritsen fait ses études à l'Université Stanford et reçoit son diplôme de médecin à l'Université de Californie à San Francisco. Alors qu'elle vit et exerce la médecine à Hawaii, Tess Gerritsen envoie une nouvelle à un concours littéraire organisé par le Honolulu Magazine. Son histoire gagne le premier prix et elle quitte aussitôt son activité de médecin. Ses premiers livres sont des suspenses romantiques, mais elle est encensée par la critique pour son premier thriller médical Donneur sain.

En lire plus sur Wikipedia