Na een verblijf in de gevangenis lukt het een inbreekster niet om te stoppen met haar métier als ze getuige is van een bloedbad op zee.
Sujet supplémentaire
THR
Titre
Houd de dief
Auteur
Tess Gerritsen
Traducteur
Marjet Schumacher
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Thief of hearts
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: HarperCollins, 2015
286 p.
ISBN
9789402701906 (paperback)

Plusieurs formats:

Commentaires

Clea Rice was vroeger, net als haar oom en neef, professioneel inbreekster. Om een omvangrijke kunstroof en moord aan het daglicht te brengen, besluit ze nog één keer haar inbrekers-outfit aan te trekken om bewijsmateriaal te verkrijgen. Maar deze inbraak mislukt, omdat ze tijdens haar insluippoging op een collegainbreker stuit, de aantrekkelijke Jordan Tavistock. Als Clea een huurmoordenaar achter zich aan krijgt, moet ze vluchten voor haar leven. Nergens lijkt ze veilig, zelfs niet de armen van Jordan. Ze besluit de criminele kunstroversbende alleen te lijf te gaan, om zo de dief van haar hart te beschermen. In het begin van haar schrijverscarrière schreef de Amerikaanse auteur (1953) acht vingeroefeningen, voordat zij beroemd en bekend werd met haar medische thrillers. Gebaseerd op de romantische Bouquetboekjes maakte zij romantische thrillers. Dit is er een van. Zal met plezier gelezen worden door haar fans en liefhebbers van romantische verhalen.

À propos de Tess Gerritsen

CC BY-SA 3.0 - Image by

Tess Gerritsen, née le 12 juin 1953 à San Diego en Californie, est un écrivain américain de suspenses romantiques et de thrillers médicaux. Publiée dans une vingtaine de pays, elle est l'auteur d'une série de best-sellers classés sur la liste du New York Times.

Biographie

Élevée à San Diego (Californie), Tess Gerritsen fait ses études à l'Université Stanford et reçoit son diplôme de médecin à l'Université de Californie à San Francisco. Alors qu'elle vit et exerce la médecine à Hawaii, Tess Gerritsen envoie une nouvelle à un concours littéraire organisé par le Honolulu Magazine. Son histoire gagne le premier prix et elle quitte aussitôt son activité de médecin. Ses premiers livres sont des suspenses romantiques, mais elle est encensée par la critique pour son premier thriller médical Donneur sain.

En lire plus sur Wikipedia