Livre Néerlandais

Aadje Piraatje kan al lezen

Marjet Huiberts (auteur), Sieb Posthuma (dessinateur)

Aadje Piraatje kan al lezen

Marjet Huiberts (auteur), Sieb Posthuma (dessinateur)
  • 6-8 ans et plus
'Aadje Piraatje kan al lezen' is een leuk zelfleesboek over de het kleine piraatje Aadje: perfect voor kleuters die al een klein beetje bezig zijn met leren lezen.

Leren lezen voor kleuters
De prentenboeken over Aadje Piraatje zijn bekend en geliefd bij veel kleuters. Veel oudere kleuters zijn al een beetje met letters en woordjes bezig. Voor hen is dit speelse eerste leesboek van
Sujet
Zeerovers
Niveau de lecture
AVI Début, AVI 1
Titre
Aadje Piraatje kan al lezen
Auteur
Marjet Huiberts
Dessinateur
Sieb Posthuma
Langue
Néerlandais
Éditeur
Haarlem: Gottmer, © 2016
[36] p. : ill.
ISBN
9789025760830 (hardback)

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Commentaires

Aadje Piraatje kan al lezen

Aadje vaart samen met zijn vader over de zeven zeeën en kan dus niet naar school. Daarom krijgt hij les van zijn vader op de boot. De andere piraten verstoren de les voortdurend met hun grapjes. Gelukkig is Aadje een wonderkind en kan hij alles al.

Een grappig boekje met korte verhaaltjes over Aadje Piraatje. Het eerste verhaal is een mee-leesverhaal op rijm, de volgende verhalen zijn geschreven op AVI-start-niveau. Ideaal dus voor de prille lezers. Leuk is ook dat in de illustraties mkm-woordjes gedrukt staan. Zo kunnen de jonge lezertjes al eens uitpakken met hun kunst van het lezen. De illustraties vind ik geweldig leuk. Ik hou erg van deze tekenstijl: geen overdaad aan kleuren en een tikje retro.

Een leuk hebbeding voor de liefhebbers van Aadje.