Boek Nederlands

Vrijgezellen

Danielle Steel (auteur)

Vrijgezellen

Danielle Steel (auteur)
Als drie jongemannen hun jaarlijkse vakantie houden aan boord van een luxe jacht in de Middellandse Zee, kunnen ze nog niet bevroeden dat dit de laatste keer zal zijn.
Extra onderwerp
Romantisch verhaal
Titel
Vrijgezellen
Auteur
Danielle Steel
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Toxic bachelors
Uitgever
Amsterdam: Sijthoff, 2006
367 p.
ISBN
90-245-6099-3

Ook in de collectie als:

Boek: Nederlands (andere uitgaves), Frans

Besprekingen

Charles, Adam en Gray zijn drie boezemvrienden. Ze zijn alle drie vrijgezel en daar genieten ze van. Ze zijn ook altijd te vinden voor een avondje uit dat steevast uitloopt op een ware slemppartij met katers en andere kwaaltjes tot gevolg. Hun zomervakantie brengen ze elk jaar door op het luxejacht van Charles. Genieten is hun enige doel en dat doen ze dan ook grondig.

Het verhaal gaat aanvankelijk over hun leven als losbandige vrijgezellen die meisjes versieren en slemppartijen houden. Steel schrijft op haar eigen manier: de mannen zijn steenrijk of superintelligent en onweerstaanbaar. De vrouwen zijn makkelijk te versieren en bloedmooi. Charles erfde op zijn 21e een immens fortuin. Hij beheert dat perfect, en trekt zich ook het lot van minderbedeelden aan. Hij is nooit getrouwd, omdat hij, naar eigen zeggen "de ware nog niet gevonden heeft." Adam was vijf jaar getrouwd en heeft twee kinderen. In het vervolg wil hij elke verbinding uit de weg gaan en hij heeft een turbulent li…Lees verder
Drie aantrekkelijke vrienden hebben veel succes in hun beroep, maar kunnen de ware liefde niet vinden. Als ze eindelijk hun droomvrouw ontmoeten, durven ze het geluk niet te accepteren. Alledrie zitten ze met frustraties en trauma’s die ze eerst moeten verwerken voordat ze zich kunnen overgeven aan de liefde. Dit romantische verhaal is zeer voorspelbaar. Er wordt veel informatie gegeven over de kleding die de heren dragen: dure en zeer exclusieve merken. De vrouwen op wie ze uiteindelijk vallen, zijn zonder uitzondering zeer knap en intelligent, en geschapen voor het moederschap. Maar ook zij hebben traumatische ervaringen. Irrealistisch, voorspelbaar en supersentimenteel met overgevoelige mannen en perfecte vrouwen en luxe. Schrijfsters bekendheid zal toch wel lezers aantrekken. Volle bladspiegel, vrij kleine druk.